Masterclass “Ondernemen met rendement”

Donderdag 19 mei | 15.00 – 18.00 uur | Voor rasechte ondernemers met €1 – €3 miljoen omzet

Voor rasechte ondernemers die willen groeien in rendement op drie onderdelen:

  • Rendement 1: Vergroten van verdiencapaciteit (bedrijfsresultaat)
  • Rendement 2: Meer tijd en focus als ondernemer (tijd)
  • Rendement 3: Aan de slag met de activiteiten die je écht leuk vindt (leuk)

 

Na een succesvol ondernemersevent eind maart organiseert KiQk. op donderdag 19 mei de Masterclass “Ondernemen met rendement”. Een unieke mogelijkheid om nu echt concrete stappen te maken in rendementsgroei in de breedste zin van het woord. Want het draait niet alleen maar om geld verdienen en bedrijfsresultaat verhogen; de tijd hebben en de juiste leuke dingen doen is minstens zo belangrijk! En met deze drie zaken gaan we tijdens de masterclass aan de slag!

We bieden rasechte ondernemers de kans om in 1 middag meer te leren over hoe je kunt groeien in rendement. Gedurende deze middag komen de belangrijkste facetten van slim groeien en renderen aan bod. Altijd vanuit de praktijk en op basis van onze ervaring en toepassing van de rendementsaanpak bij meer dan 100 bedrijven.

Direct aanmelden >

Wat levert het je op?

Aan het einde van de middag heb je op 1 A3 jouw plan van aanpak uitgewerkt en heb je zicht op jouw groei-, rendements-, en fundingsplanning. Het resultaat: een succesvolle rendementsaanpak met daarin een concreet en praktisch overzicht met aandachtspunten en acties waarmee je direct aan de slag kunt om jouw rendement op alle drie de gebieden te laten groeien.

Voor wie?

De masterclass is geschikt voor rasechte ondernemers met een of meerdere ondernemingen (indicatie: €1 – €3 miljoen omzet of de wens om hier naar toe te groeien) die toe zijn aan de volgende stap. Ondernemers die de wil hebben om te slagen, alles uit zichzelf willen halen om doelen te halen en zich kwetsbaar durven op te stellen om verder te kunnen groeien.

Programma

  • 14.45 uur – Inloop
  • 15.00 uur – Introductie
  • 15.30 uur – In drie stappen naar rendementsgroei
  • 16.30 uur – Je eigen rendementsaanpak op 1 A3
  • 17.30 uur – Afsluiting
  • 18.00 uur – Einde


Locatie

De masterclass ‘Ondernemen met Rendement’ vindt plaats bij het bedrijf ColPro Almelo. 

Adres: 
Bedrijvenpark Twente Noord 61
7602 KS Almelo

Investering

Deze masterclass is een kosteloze bijeenkomst. Er is beperkt plek en we bereiden ons persoonlijk voor op de deelnemers. We zijn dan ook genoodzaakt om bij annulering tot 1 week voorafgaand aan de masterclass of bij een no-show €150,- administratiekosten in rekening te brengen.

“Together we do, learn, earn and grow”

Aanmelden

Wil je ook meer uit jezelf en uit je onderneming(en) halen? Laat je dan inspireren door een middag bij ons te komen. Aan het einde van de middag bieden we je de mogelijkheid om samen met 1 van onze experts specifiek naar de rendementskansen voor jouw onderneming te kijken waardoor je de volgende dag er direct mee aan de slag kunt! 

Wij garanderen dat we meer rendement uit jouw onderneming kunnen halen. Samen werken we naar een groei in bedrijfsresultaat binnen 1 jaar tussen de €50.000,- en €100.000,- op basis van ervaringen in de hierboven beschreven doelgroep.

Kortom, behoor jij tot die fanatieke ondernemer die echt alles uit zijn onderneming wil halen, meld je dan snel aan voor deze exclusieve masterclass!

Meld je aan via het contactformulier op deze pagina. Wil je meer weten over de masterclass? Stuur een e-mail naar info@KiQk.nl.

Meld je aan via onderstaand formulier