Ondernemerstraining
“Slim groeien & winst maken”

Woensdag 6 september | 09.00 – 11.00 uur | Voor rasechte ondernemers

Groei jij met je bedrijf of bedrijven ook enorm snel en zie je door de bomen het bos niet meer? Of wil je gewoon een ochtend geïnspireerd worden? 
Krijg focus, rust én behaal aantoonbaar meer winst! Met de professionals van KiQk. maak je ondernemen leuker én rendabeler!

Herken je het gevoel dat er meer in jouw bedrijf zit, maar je niet weet hoe dat eruit te krijgen? Geen probleem, je bent niet de enige. Veel ondernemers hebben een heel gaaf bedrijf en voelen de potentie: er zit meer in het bedrijf maar er is nu geen overzicht, de omzet groeit door maar de winst blijft achter. Er is geen duidelijk plan hoe meer winst (rendement) te halen…

Om succesvol door te groeien met je bedrijf is een succesvolle rendementsaanpak cruciaal. Haal de handrem eraf, organiseer met de juiste focus en creëer in 1 jaar tot maar liefst 10% van de omzet aan extra rendement!

Ondernemerstraining

KiQk. biedt ambitieuze groeiondernemers de mogelijkheid om tijdens de training meer te leren over hoe je kunt groeien in winst. Gedurende deze ochtend komen de belangrijkste onderdelen van gestructureerd groeien en renderen aan bod. Ook geven we kijkje in hoe je slim kunt financieren en investeren. Altijd vanuit de praktijk en op basis van onze ervaring en toepassing van de rendementsaanpak bij meer dan 150 bedrijven. 

Wil je ook meer uit je onderneming halen? Laat je dan inspireren door een ochtend bij ons te komen. Na de training bieden we je de mogelijkheid om samen met 1 van onze experts specifiek naar de rendementskansen voor jouw onderneming te kijken. Wij garanderen dat we meer rendement uit jouw onderneming kunnen halen.

Behoor jij tot die fanatieke ondernemer die echt alles uit zijn onderneming wil halen, meld je dan snel aan voor onze exclusieve ondernemerstraining!

Direct aanmelden >

Voor wie?

De training is geschikt voor rasechte ondernemers met een of meerdere ondernemingen (indicatie: €1 – €5 miljoen omzet of de wens om hier naar toe te groeien) die toe zijn aan de volgende stap. Ondernemers die de wil hebben om te slagen, alles uit zichzelf willen halen om doelen te halen en zich kwetsbaar durven op te stellen om verder te kunnen groeien.

Locatie & tijd

De ondernemerstraining vindt plaats bij KiQk aan de Kleibultweg 35 in Oldenzaal. We starten om 9.00 uur en de training is rond 11.00 uur afgelopen. 

Investering

Deze training is een kosteloze bijeenkomst. Er is beperkt plek en we zijn dan ook genoodzaakt om bij een no-show €150,- administratiekosten in rekening te brengen.

“Together we do, learn, earn and grow”

Aanmelden ondernemerstraining woensdag 6 september

Een praktische ondernemerstraining - elke 1e woensdag van de maand

Wanneer ben jij aanwezig?

... woensdag 6 september
... woensdag 4 oktober
... woensdag 1 november
... woensdag 6 december
... klaar is voor de volgende fase?!
Jaarplanning ondernemerstraining 2023

De ondernemerstraining vindt maandelijks plaats. Kun je niet op bovenstaande datum, maar wil je wel op een later moment deelnemen dan kun je onderstaand formulier invullen. 

  • Woensdag 6 september – 9.00 uur – 11.00 uur
  • Woensdag 4 oktober – 9.00 uur – 11.00 uur
  • Woensdag 1 november – 9.00 uur – 11.00 uur
  • Woensdag 6 december – 9.00 uur – 11.00 uur

Meld je alvast aan via onderstaand formulier voor 1 van de andere datums…