ONDERNEMERSTRAINING
"GROEI IN BEDRIJFSRESULTAAT"

Woensdag 24 april | 15.00 – 17.00 uur | Voor rasechte ondernemers

Om succesvol door te groeien met je bedrijf is een succesvolle rendementsaanpak cruciaal. Haal de handrem eraf, organiseer met de juiste focus en kies de optimale weg naar de juiste winst strategie! Creëer in 1 jaar meer dan € 100.000,- aan extra bedrijfsresultaat!

Groei jij met je bedrijf of bedrijven ook enorm snel en zie je door de bomen het bos niet meer? Of herken je het gevoel dat er meer in jouw bedrijf zit, maar je even niet weet hoe dat eruit te krijgen? Krijg focus, rust én behaal aantoonbaar meer winst! Met de rendement regisseurs van KiQk. wordt ondernemen leuker én rendabeler!

Veel ondernemers hebben een heel gaaf bedrijf en voelen de potentie: er zit meer in het bedrijf maar er is nu geen overzicht of duidelijk plan hoe meer winst (rendement) te halen…

Ondernemerstraining “Groei in bedrijfsresultaat”

KiQk. biedt ambitieuze groeiondernemers de mogelijkheid om tijdens de training meer te leren over hoe je kunt groeien in winst. Deze training gaat over hoe je meer rendement uit je onderneming(en) kunt halen. We hebben de afgelopen jaren heel veel ondernemers mogen helpen en we zien dat bijna alle ondernemers onvoldoende uit hun bedrijf halen, vaak vast zitten in de grip van hun bedrijf en niet sturen op cijfers waardoor er nog veel onbenut potentieel in zit!

Vind je het interessant om te kijken hoe je dit kunt doorbreken en hoe je 𝗶𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘂𝗶𝘁 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗵𝗮𝗹𝗲𝗻? Want geloof ons, er zit veel meer potentie in je onderneming en je bent nu nog op tijd om hier in 2024 al de vruchten van te plukken!

Tijdens de training geven we je praktische inzichten en handige tips waar je direct mee aan de slag kunt. Altijd vanuit de praktijk en op basis van onze ervaring en toepassing van de rendementsaanpak en winststrategie bij meer dan 150 bedrijven. 

Behoor jij tot die fanatieke ondernemer die echt alles uit zijn onderneming wil halen, laat je dan inspireren door een middag bij ons te komen en meld je hieronder aan.

Wij garanderen dat we meer rendement uit jouw onderneming kunnen halen.

Direct aanmelden >

 

In het kort

🙋‍♂️ 𝗪𝗶𝗲:
Ambitieuze ondernemers met 1 of meerdere bedrijven (indicatie: € 3 – € 15 miljoen omzet of de wens om hier naar toe te groeien) die toe zijn aan de volgende stap. Ondernemers die de wil hebben om te slagen, alles uit zichzelf willen halen om doelen te halen en zich kwetsbaar durven op te stellen om verder te kunnen groeien.

⏰ 𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿:
Woensdag 24 april van 15.00 tot 17.00 uur

📍 𝗪𝗮𝗮𝗿:
KiQk. (Kleibultweg 35, 7575BM Oldenzaal)

Aanmelden ondernemerstraining woensdag 24 april

Een praktische ondernemerstraining voor fanatieke ondernemers

Wil jij ook…?

... meer winst
... rust in je organisatie
... grip op cijfers
... vrij kunnen ondernemen
... gefundeerd groeien
Jaarplanning ondernemerstraining 2024

De ondernemerstraining vindt maandelijks plaats. Kun je niet op bovenstaande datum, maar wil je wel op een later moment deelnemen dan kun je onderstaand formulier invullen.

Meld je alvast aan via onderstaand formulier voor 1 van de andere datums…